(recept
si oblíbilo 500 návštěvníků)
Kokosový kmen-I PRO ZAČÁTEČNÍKY
Potřebné ingredience
250 g kokosu, 1 Salko, 100g sušeného mléka, kakako, červená potravinářská barva
Postup přípravy
Vypracujeme těsto, rozdělíme na tři díly a obarvíme- bílý, hnědý, červený. Vyválíme 3 barevné válečky, zamotáme, nakrájíme a obalíme v kokosu.
VELICE JEDNODUCHÉ A MOC DOBRÉ.
VELICE JEDNODUCHÉ A MOC DOBRÉ.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
P.A.V.L.A
(upraveno)
15. 12. 2019, 16:51
bedla7
(upraveno)
12. 12. 2019, 9:10
asi letos udělám manžel je má rád. Sušené mléko stačí to co se dává do kávy? Jinak je 400 g myslím a to je zbytečně velké
Marti W.
(upraveno)
12. 12. 2019, 15:00
@bedla7
Dala jsem smetánku do kávy (koupila jsem v Penny, mají po 200 g) a bylo to výborné
Marti W.
(upraveno)
13. 7. 2019, 21:44
Ranlu
(upraveno)
13. 12. 2013, 20:18
Dobrý den.Můžu místo sušeného mléka použít sušenou smetanu do kávy?Děkuji Romana
adulka06
(upraveno)
11. 12. 2013, 19:18
Výborný moc děkuji za super recept
Jája
(upraveno)
8. 12. 2012, 7:31
Kde seženu to potravinářské barvivo?
carodejkaivka
(upraveno)
8. 12. 2012, 9:11
@Jája
třeba v drogerii
monikas
(upraveno)
8. 12. 2012, 9:54
@carodejkaivka
Já ho kupuju v drogerii TETA
jeremy
(upraveno)
9. 11. 2012, 23:37
Miri0
(upraveno)
17. 12. 2011, 22:34
výborné
haňas
(upraveno)
13. 12. 2011, 22:02
Výborné,ještě jsem přidala trošku rumu
Bakulča
(upraveno)
18. 11. 2011, 18:07
potřebuji letos začít již na začátku prosince...dá se použít tento recept? neztvrdne...nezkazí se v chladu...
MarusK
(upraveno)
18. 11. 2011, 17:27
děkuji za receptík, už se na ně těším
xxxluciexxx
(upraveno)
18. 11. 2011, 14:22
Dobrý den, můžete mi prosím holky poradit, neztvrdne ten kokos kmínek do Vánoc? Já jsem totiž předloni dělala takové podobné raffaelo kuličky a ony za pár dnů na stole na tácku ztvrdly a byly jako kámen. A to samé v krabici, které jsem měla uložené
Farah
(upraveno)
6. 11. 2011, 8:22
Přeji pohodové nedělní ráno, Moničko. Letos se chystám udělat na Vánoce Váš kokosový kmen a chtěla jsem se zeptat, jak dlouho před Štědrým dnem ho děláte, jak skladujete a jak dlouho vydrží. Děkuji předem za Vaší odpověd´. Jana
monikas
(upraveno)
8. 12. 2012, 9:57
@Farah
Dnes se ne ně také chystám.Dávám je do krabice a mám je na terase. Určitě vydrží dlouho, u nás jsou hned pryč
m-a-r-i-e20
(upraveno)
19. 12. 2010, 22:26
děkuji sou opravdu vyborné už sem dnes dělala znova opravdu vyborné
dablice911
(upraveno)
17. 12. 2010, 16:20
Opravdu výborné, už jich mám jen půlku. Moc děkuji za receptík.
m-a-r-i-e20
(upraveno)
17. 12. 2010, 14:10
dobrý den rada bych to vizkoušela,, ale potřebovala bych poradti,,, co mate na myslí sušené mleko???? nevim si stim rady
KáKá
(upraveno)
17. 12. 2010, 14:18
@m-a-r-i-e20
Prodává se normálně v krabicích v obchodě většinou po 400 g
tacenta
(upraveno)
17. 12. 2010, 13:37
Dobrý den, mám uděláno (a řádně ochutnáno . Je to báječný Jen nevím, jestli stačí, abych skladovala v plechové krabici na studené chodbě nebo raději v lednici...... Katka
slunickohanule
(upraveno)
16. 12. 2010, 19:57
díky za recept, příští rok děláme zase
rapro
(upraveno)
12. 12. 2010, 20:53
Tak tedko jsem právě dodělala.Trochu se to lepilo,takže jsem přisypala ještě trochu kokosu.Jinak je to opravdu mňamka,určitě bude chutnat i návštěvám děkuji
Terísek 58
(upraveno)
12. 12. 2010, 10:46
výborný Moni,vyzkoušela jsem a ujídali mi to ještě dřív než jsem to stačila smotat a obalovat ale uhájila jsem si aspoň ten zbytek je to výborné a za rok opět budu dělat