Zobrazit přihlášovací formulář

Vánoční cukroví

Přidat recept
(recept si oblíbilo 500 návštěvníků)

Kokosový kmen-I PRO ZAČÁTEČNÍKY

0.0
Kokosový kmen-I PRO  ZAČÁTEČNÍKY

Potřebné ingredience

250 g kokosu, 1 Salko, 100g sušeného mléka, kakako, červená potravinářská barva

Postup přípravy

Vypracujeme těsto, rozdělíme na tři díly a obarvíme- bílý, hnědý, červený. Vyválíme 3 barevné válečky, zamotáme, nakrájíme a obalíme v kokosu.
VELICE JEDNODUCHÉ A MOC DOBRÉ.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

P.A.V.L.A 15. 12. 2019, 16:51
(Y)
bedla7 12. 12. 2019, 9:10
(Y) (Y) (Y) asi letos udělám (svatba) manžel je má rád. Sušené mléko stačí to co se dává do kávy? Jinak je 400 g myslím a to je zbytečně velké
Marti W. 12. 12. 2019, 15:00
@bedla7 Dala jsem smetánku do kávy (koupila jsem v Penny, mají po 200 g) a bylo to výborné (L)
Marti W. 13. 7. 2019, 21:44
(Y) (Y) (Y)
Ranlu 13. 12. 2013, 20:18
Dobrý den.Můžu místo sušeného mléka použít sušenou smetanu do kávy?Děkuji Romana
adulka06 11. 12. 2013, 19:18
Výborný (clamp) (clamp) (clamp) (clamp)moc děkuji za super recept |:o)
Jája 8. 12. 2012, 7:31
Kde seženu to potravinářské barvivo? *-)
carodejkaivka 8. 12. 2012, 9:11
@Jája třeba v drogerii (Y)
monikas 8. 12. 2012, 9:54
@carodejkaivka Já ho kupuju v drogerii TETA :-)
jeremy 9. 11. 2012, 23:37
(clamp) (clamp) (clamp) (Y) (Y) (Y)
Miri0 17. 12. 2011, 22:34
výborné |:o)
haňas 13. 12. 2011, 22:02
Výborné,ještě jsem přidala trošku rumu :-) :-) :-)
Bakulča 18. 11. 2011, 18:07
*-)potřebuji letos začít již na začátku prosince...dá se použít tento recept? neztvrdne...nezkazí se v chladu... *-)
MarusK 18. 11. 2011, 17:27
(Y)děkuji za receptík, už se na ně těším (Y)
xxxluciexxx 18. 11. 2011, 14:22
Dobrý den, můžete mi prosím holky poradit, neztvrdne ten kokos kmínek do Vánoc? :-| Já jsem totiž předloni dělala takové podobné raffaelo kuličky a ony za pár dnů na stole na tácku ztvrdly a byly jako kámen. A to samé v krabici, které jsem měla uložené *-)
Farah 6. 11. 2011, 8:22
Přeji pohodové nedělní ráno, Moničko. Letos se chystám udělat na Vánoce Váš kokosový kmen a chtěla jsem se zeptat, jak dlouho před Štědrým dnem ho děláte, jak skladujete a jak dlouho vydrží. Děkuji předem za Vaší odpověd´. Jana (F)
monikas 8. 12. 2012, 9:57
@Farah Dnes se ne ně také chystám.Dávám je do krabice a mám je na terase. Určitě vydrží dlouho, u nás jsou hned pryč :-p
m-a-r-i-e20 19. 12. 2010, 22:26
děkuji sou opravdu vyborné už sem dnes dělala znova opravdu vyborné (Y)
dablice911 17. 12. 2010, 16:20
Opravdu výborné, už jich mám jen půlku. :´( Moc děkuji za receptík. (clamp)
m-a-r-i-e20 17. 12. 2010, 14:10
dobrý den rada bych to vizkoušela,, ale potřebovala bych poradti,,, co mate na myslí sušené mleko???? nevim si stim rady ,-)
KáKá 17. 12. 2010, 14:18
@m-a-r-i-e20 Prodává se normálně v krabicích v obchodě většinou po 400 g (L) (L)
tacenta 17. 12. 2010, 13:37
Dobrý den, mám uděláno (a řádně ochutnáno (zajic). Je to báječný (Y) Jen nevím, jestli stačí, abych skladovala v plechové krabici na studené chodbě nebo raději v lednici...... Katka
slunickohanule 16. 12. 2010, 19:57
(Y)díky za recept, příští rok děláme zase (clamp)
rapro 12. 12. 2010, 20:53
Tak tedko jsem právě dodělala.Trochu se to lepilo,takže jsem přisypala ještě trochu kokosu.Jinak je to opravdu mňamka,určitě bude chutnat i návštěvám děkuji (Y) (Y) (clamp) (clamp)
Terísek 58 12. 12. 2010, 10:46
(Y) (Y) (Y)výborný Moni,vyzkoušela jsem a ujídali mi to ještě dřív než jsem to stačila smotat a obalovat 8o| 8o| 8o| ale uhájila jsem si aspoň ten zbytek ,-) ,-) ,-) je to výborné a za rok opět budu dělat (L) (L) (L)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie